fbpx
plg_search_sppagebuilder
Sök - Nyhetsflöde
Sök - Länkar
PLG_JEV_SEARCH_TITLE
Sök - Kategorier
Sök - Kontakter
Sök - Innehåll

Så här handlar du

 

När du hittat ett arrangemang du vill köpa så klicka på Köpknappen. Då läggs det i varukorgen. Här fyller du i hur många kopior ni behöver till er grupp. Priserna är uppdelade i ett fast pris och ett per-kopia-pris. Om t ex arrangemanget kostar 300:- och kopiepriset är 10:-/st och ni är fyra stycken blir summan 340:-

Välj därefter om ni önskar stämfiler för inlärning. Uppe i lilla menyn kan man sedan gå “Till kassan”. Här kan man antingen registrera sig som kund eller bara handla som gäst. Fyll i dina uppgifter och slutför betalningen. Vi erbjuder just nu 2 olika metoder för betalning: Paypal och Stripe.

  • Stripe är en modern betalmetod där du enkelt fyller i dina uppgifter direkt på sidan och slutför betalningen i ett enda steg.
  • Paypal är en välkänd betallösning. Har man Paypalkonto sedan tidigare, kan man betala via det. Det går också bra att betala med kort. OBS! Man behöver inte registrera något Paypalkonto för att utföra kortbetalningar. Fyll i dina uppgifter och när köpet är klart är det viktigt att du klickar dig tillbaka till Staffmusic.

Du kommer få ett mail inom ett par dagar med en pdf på arrangemanget tillsammans med ett certifikat som säger hur många kopior du har rätt att skriva ut. Har du beställt stämfiler kommer dessa med som mp3-filer. Är det några tveksamheter eller du vill beställa via mejl och betala via bankgiro är det bara att kontakta mig på

 Tillbaka till shopen